Prittin historiaa - Kansainvälisen brändin rakentaminen

1969

Vuonna 1969 Henkel tutki huulipunan mekanismia ja kehitti sen pohjalta maailman ensimmäisen liimapuikon. Sen jälkeen liimaus ei ole enää ollu samanlaista kuin ennen - kuluttajilla oli vihdoinkin mukava tapa liimata paperia! 30 vuodessa liimapuikon keksimisestä, Henkel oli myynyt jo yli miljardi liimapuikkoa 121 maassa tehden Prittistä maailmanlaajuisen brändin.

1971

Pritt Stick on saatavilla jo 38 maassa.

 

1988

Ensimmäinen Design-liimapuikko lanseerattiin.

1995

Vuonna 1995 Henkel osti liimapuikkoliiketominnan saksalaiselta Pelikanilta. Henkel laajensi entisestään tuotevalikoimaansa uusilla, kompakteilla ja ergonomisesti muotoilluilla korjaus- ja liimaarollereilla.

1999

Vuonna 1999 Henkel esitteli "kuivan" korostusrollerin, jolla tekstiä on helppo korostaa niin, että korostuksen voi tarvittaessa poistaa.

Lisäksi Henkel laajentui teippimarkkinoille kehitettyään yhdellä kädellä käytettävän teippirullan.

2000

Henkel esitteli korjauslakkakynän, jolla on helppo korjata vaikka kirjain kerrallaan. Nyt pienimmätkin virheet on nopeasti korjattavissa!

Prittin historiaa - Kansainvälisen brändin rakentaminen

2001

Pritt ei ole ainoastaan maailmanlaajuinen brändi. Maaliskuussa 2001 siitä tuli kirjaimellisesti "maailmankaikkeudenlaajuinen" brändi! 17.3.2001 tasan klo 09:23, Soyuz-raketti lähti Baikonur Cosmodomesta Kazakhstanista lastina Pritt-tuotteita matkalla kansainväliselle avaruusasemalle ISS:lle. ISS:n komentaja, venäläinen kosmonautti Juri Usachev, testasi henkilökohtaisesti Pritt-tuotteita. Niitä käytettiin päivittäinen käyttö painottomassa tilassa ääriolosuhteissa avaruudessa ja Prittille myönnettiin virallisesti yksinoikeudella sinetti "Space Proof Quality".

2003

Henkel lanseerasi mielenkiintoisen uutuuden, PowerPrittin, joka yhdistää yleisliiman vahvuuden ja monikäyttöisyyden liimapuikon kätevään muotoon.

No More Scissors -teipissä on sahalaitaiset reunat, joten se voidaan helposti katkaista käsin. KidsArt on kattava askarteluvalikoima. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä uudet täytettävät rollerit (liimaus ja tekstinkorjaus): ne ovat pienempiä, parempia ja sisältävät 17% enemmän nauhaa.

2005

Ergonominen, sivuttain käytettävä korjausrolleri Comfort Roller Pritt lanseerataan.

Pian tämän jälkeen lanseerattiin Prittin pienet liimarollerit, jotka voittivat kilpailun: "Product of the Year" (FVKK). Hienosti muotoillut, sivuttaisesti käytettävät rollerit voittivat myös muotoilupalkinnon: "red dot design award 2005".

2009

Pritt esittelee askarteluliimasarjan. Ainutlaatuisesti muotoiltu pullo mahdollistaa helpon ja tarkan käsittelyn kaikenlaiseen askarteluun. Liuotteettomana tämä liima soveltuu myös lapsille. Pienemmille lapsille Pritt on kehitettänyt erityisen Poni ja Pirate -valikoiman.

Prittin historiaa - Kansainvälisen brändin rakentaminen

2010

Lanseerataan ympäristöystävällinen ECOmfort korjausrolleri. sen kuoret on valmistettu 89-prosenttisesti uusiutuvista materiaaleista. Se palkittiin Hanover Fair 2010 -tilaisuudessa palknnolla "Bio-based Material of the Year".
Samana vuonnan Pritt julkistaa uuden täytettävän korjausrollerisarjan, joka on valmistettu 50-prosenttisesti kierrätysmuovista.

2011

Pritt lanseeraa uuden liimapuikon, joka on entistä parempi ja ekologisempi. Se sopii kaikkeen lähes askarteluun.